Onze vereniging had op zaterdag 4 april het jaarlijkse clubuitje gepland. Er was gepland om te gaan lasergamen en bowlen. Dit gingen we in Sluis doen. In Sluis is er een grote hal met allerlei activiteiten. Zo ook lasergamen en bowlen.

Zaterdagochtend hadden we ons verzameld en begonnen we de reis. Alles leek perfect te verlopen. Iedereen zat rustig in de auto en we hadden allemaal zin in wat ging komen. Na een kwartier de voorste auto (met navigatie) gevolgd te hebben, kregen enkele van ons het idee dat we niet helemaal goed reden...

Dus na alles gecheckt te hebben, bleek het dat we richting Rilland reden. Dit is zo ongeveer de tegenovergestelde richting van naar Sluis. (De snelste weg was natuurlijk Westerscheldetunnel!) Uiteindelijk bleek dat de navigatie ingesteld stond op een één of andere Sluis in Duitsland! Uiteindelijk waren we maar gewoon omgereden omdat terugrijden ongeveer even lang zou duren. Na een lange, barre maar achteraf geweldige reis waren we uiteindelijk bij Toversluis aangekomen. We begonnen met lasergamen. We hebben er met z'n allen van genoten! Na het lasergamen gingen we even wat drinken en lekker bowlen.

Voor veel mensen al weer even geleden, maar dit was natuurlijk niet in de resultaten terug te vinden. Strike na strike werd gegooid en de strijd om de meeste punten werd steeds heviger. Ook werden er ter plaatse veel nieuwe werptechnieken bedacht die de nodige hilariteit met zich meebrachten. En toen, later in de middag, moesten we helaas weer naar huis toe. Sommigen gingen nog naar McDonald's, andere gingen lekker naar huis. We kunnen met z'n allen terug kijken op een leuk clubuitje die zeker voor herhaling vatbaar is!